Cursussen

Featured Courses

Hunting_20Buddies LR x

Jachtexamen Theorie

94 Lessons 145,00 €

De digitale leeromgeving voor aspirant-jagers. Een uitgebreid lessenpakket om het jachtexamen grondig voor te bereiden en je slaagkansen te verhogen. Uitgebreid pakket met terminologie, lessen, determinatietabellen, vragenmodules, inclusief de fotovragen, en proefexamens. Maar ook didactische ondersteuning en examenvoorbereiding. Neem gerust een kijkje op de verschillende pagina's en probeer eens een proefles uit.

jachtexamen logo

Proefexamens

23 Lessons 95,00 €

Binnen de module Proefexamens kan je je kennis oefenen met vragenmodules samengesteld uit vragen van de vorige jaren. Er werden ook een aantal proefexamens samengesteld met de zelfde structuur als het officiële jachtexamen.

Preview this course - (1 preview lessons)

Haas 2

Proefles

2 Lessons Gratis!

De Proefles is en voorbeeldles die gestructureerd is zoals alle andere lessen. Dit om een indicatie te geven van de volledige cursus.

Hunting logo

Testvragen

5 Lessons Gratis!

Een set van testvragen uit de examens van de vorige jaren, vrij te gebruiken. Dit om alle Aspirant Jagers een indicatie te geven van de structuur en het type vragen.

Jacht-geweren

Jachtexamen - Praktijk (2017)

29 Lessons 50,00 €

Deze cursus is een Voorbereiding op het Praktijkexamen: Kennis van de Wapens en Veilige omgang. Maar ook schietinitiatie, hoe oefenen en examenvoorbereiding.

Jachtcursus Tracker

Jachtcursus Tracker

37 Lessons Gratis!

De Jachtcursus Tracker is een handleiding en planningtool voor dé jachtpartners, trackers en jachtwachters.

Jachtcursus Tracker

Jachtcursus - Jachthonden

23 Lessons Gratis!

De cursus Jachthonden is een begeleiding vanaf de opleiding van je jachthond tot volwaardig jachtpartner. Maar ook een planning voor het volledige jachtjaar, verzorging, training, voorbereiding op de jachtdag.